BASF Firmen Cup - 2010

Myšlenkou závodu, který vznikl v roce 2003, bylo spojit lidi a firmy. Pomocí sportu vytvořit týmového ducha, a společně se radovat z pohybu. Byl vybrán okruh Grand Prix v Badensku-Württembersku, legendární Hockenheimring měřící 4,8 km.

V letošním roce se na startu sešlo více jak 15.300 lidí z 750 firem z celého německa. Tradičně největší účast měli běžci a to něco přes 12000 účastníků. Na inline brusle letos vystartovalo více než 3000 lidí. Já jsem se závodu zúčastnil letos potřetí pod hlavičkou firmy TI Automotive Heidelberg GmbH, které bych chtěl, touto cestou, za pozvání poděkovat. Stejné díky patří Ondrovi Palkovičovi, který mě před třemi lety pozval a zařídil i všechny organizační věci a dělá to stejně perfektně každý rok.

V závodě si během cca 10 min. sáhnete na úplné dno svých sil, ale o to víc chutná jinak nevábné pivko v depu závodního okruhu.

Já jsem letos skončil na 51. místě s časem 9:37 min. Ondra dojel na 172. místě v čase 10:56 min. a zlepšil se oproti loňsku o neuvěřitelných 68 sekund.

Copyright © 2021,Miroslav Kapoun. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování, distribuce nebo tisk materiálů zveřejněných na tomto serveru.