Lyže Völkl Racetiger GS Racing Power Switch + vázání iPT R 12.0

Moje nová raketa z dílny Völklu - závodní obřačka pro náročné v provedení s přepínačem Power Switch. Model pro zkušené lyžaře, kteří se vyžívají v rychlé jízdě většími oblouky na upravených svazích. Vyžaduje sílu a dobrou techniku lyžování, na oplátku Vám poskytne výborné jízdní vlastnosti i v těch nejvyšších rychlostech. Model je vybaven přepínačem Power Switch, který lyžařům umožňuje rychlé a účinně přizpůsobení chování lyží aktuálním podmínkám. Pokud se přepínač nastaví do polohy "Power", tak se můžete spolehnout, že lyže bude dokonale připravena na vysoké rychlosti na tvrdém povrchu. V režimu "Dynamic" se systém Power Switch aktivuje z 50%, takže lyže reagují živě, ale přitom nejsou agresivní. Nastavení do polohy "Cruise" je vhodné pro sjezdovky s měkčím povrchem. Díky tomu jsou lyže citlivé, aniž by jim to jakkoliv snižovalo jejich vysokorychlostní potenciál. Obřačce Racetiger GS Power Switch bylo v roce 2008 uděleno prestižní ocenění ISPO Europian Ski Award.

Racetiger - Power Switch

Revoluční technologie firmy Völkl umožňuje naprosto změnit charakteristiku lyží pouhým otočením kolečka na patě. Nyní nově tří polohový mechanismus. Nastavení pro rekreační lyžování CRUISE změkčuje podélný průhyb lyží, čímž je činí přímo ideálními pro odpočinkové lyžování a rekreační jízdu na měkkém povrchu. Dynamický režim DYNAMIC aktivuje 50% systému Power Switch, čímž poskytuje lyžím efektivní kombinaci pružnosti a tuhosti tolik nutné pro správný přenos sil. Režim vysokého výkonu POWER zpevňuje lyži přesně pro výkonnostní, agresivní styl. V tomto režimu je lyže tuhá, stabilní a výborně drží na hraně při vysokých rychlostech i na zledovatělém povrchu.

Konstrukce Double Grip XTD (Extended)

Konstrukce používaná u topmodelů Völkl pro další posílení výkonu a držení lyží na hranách. Výška jádra lyže je ve střední části lyže zdvojnásobena směrem dopředu i dozadu přidáním další vrstvy dřeva. Lyže s touto konstrukcí lépe drží na hranách, jsou klidnější ve vysoké rychlosti a vyznačují se přesnějším přenosem sil.

Celodřevěné jádro Völkl XTD Sensor Wood Core

Dřevěné jádro patentované společností Völkl s největším podílem dřeva. Složené z jednotlivých hranolů v celé délce i šířce lyže (různé typy dřeva pro vyvážené vlastnosti), perforované a sycené epoxidovou bází. V oblasti středu lyže pod vázáním díky Double Grip konstrukcí jsou lyže dále zvýšené o další dodatečné dřevěné jádro. V kombinaci s titanalovým plechem, ocelovým plátem nebo karbonem zajišťuje tato konstrukce špičkové vlastnosti lyže, jež ocení zejména lyžaři s velmi agresívním stylem jízdy. Jednoznačně nejlepší dřevěné jádro v nabídce Völkl.

Vázání Motion iPT

Systémové vázání vyvinuté ve spolupráci firem Völkl a Marker. Lyže i vázání tvoří jeden harmonický celek, který funguje dohromady. Zkratka iPT znamená vnitřní přenos sil (Internal Power Transmission) - oproti klasickému vázání MOTION je kolejnice MOTION iPT jinak tvarovaná a zapuštěná dovnitř lyže, což dále posiluje přesnější přenos sil směrem od lyžaře na lyži při zachování dokonale hladkého průhybu lyže v oblouku, na který jste u MOTION systému zvyklí. Použito u topmodelů Volkl.

Diskusní téma: Lyže Völkl Racetiger GS Racing Power Switch + vázání iPT R 12.0 D

cialis us pharmacy

[url=https://vslevitrav.com/]generic levitra professional[/url]

Přidat nový příspěvek

Copyright © 2021,Miroslav Kapoun. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování, distribuce nebo tisk materiálů zveřejněných na tomto serveru.