Paroubkův projev aneb promluvil hlas lidového hněvu

To že se tento moci chtivý fanatik stal na krátkou dobu předsedou vlády této země, a to bez jakéhokoliv politického mandátu, považuji za mezeru v demokracii. Naplno odhalil svou bezohlednou touhu po moci ve svém povolebním projevu připomínajícím hlas lidového hněvu z první poloviny padesátých let.

Mylně se v ten okamžik domníval že spolu s komunisty má v parlamentu většinu. Poté se za tento projev zbaběle, ale pro něj typicky omlouval. Za povolební neúspěch strany mohli kromě čestného a pracovitého Jirky úplně všichni. Policie, Krejčíř, Kožený, Evropští sociální demokraté, mandelinka bramborová, novináři pracující v žoldu ODS, většina periodik, veřejnoprávní televize, rozhlas, pomluvy a osočování, pseudokauzy ČSSD, organizovaný zločin, Paroubkem údajně zneužitá nezletilá dcera, agenti a přisluhovači ODS, zákon o dodávkách teplé a užitkové vody. Z předvolební kampaně ČSSD jsme se přitom nedozvěděli nic jiného, než jak by to někdo jiný údajně dělal špatně.

Nedovolme již nikdy, aby náš lid zesílil bdělost, zvýšil pracovní úsilí a zbytky rozvratné reakce rozdrtil. Jirko díky, ale pokud o Tobě už nikdy neusliším, nebude mi to ani trochu líto!

Copyright © 2021,Miroslav Kapoun. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování, distribuce nebo tisk materiálů zveřejněných na tomto serveru.