Zavedení víz do Kanady

To nejhorší v tu nejnevhodnější dobu se stalo skutečností. Díky vychytralosti "hnědočechů", kteří si ze štědrého sociálního sytému Kanady každoročně nechávají proplácet prázdniny, tu máme 10 dní před mým odletem do Kanady víza.

Je to bezprecedentní krok Kanadské vlády, který, alespoň v to doufám, bude mít i bezprecedentní odezvu Evropské Unie jejímiž jsme členy. Doufám, že bude platit doložka solidarity a podobně jako tomu již bylo po 21.srpnu 1968 se k nám Evropa neotočí zády. V opačném případě bych si dovolil polemiku, nad setrváním v socialisticko-levicovém experimentu zvaném Evropská Unie.

Nezanedbatelný je i fakt, že Kanada zavedla vízovou povinnost z důvodu zneužívání kanadského systému azylové politiky. Řekla tím zcela jasně, že téměř 2000 cikánů přijelo do Kanady zneužít pomoc proto, že z toho plyne ekonomický prospěch a nikoli z rasistických důvodů.

Ani lidé na druhé straně zeměkoule si toto zneužívání nechtějí nechat líbit. Prosím, aby si to uvědomil i ministr pro práva a POVINNOSTI cikánů pan Michael Kocáb. Všimli jste si, že povinnost, jako přirozená sestra práva z názvu ministerstva jaksi vypadla?

 

Copyright © 2021,Miroslav Kapoun. Všechna práva vyhrazena. Bez předchozího písemného souhlasu není dovoleno další publikování, distribuce nebo tisk materiálů zveřejněných na tomto serveru.